2 min læsningCourtois advarer Liverpool om én ting: Når man møder os, så ved man det godt

Thibaut Courtois mener, at han nu er havnet på den rigtige side af historien, mens modstanderne fra Liverpool skal frygte Real Madrids finalespil.

2 min læsning
Soccer Football - Champions League Final - Real Madrid Press Conference - Stade de France, Saint-Denis near Paris, France - May 27, 2022 Real Madrid coach Carlo Ancelotti with Marcelo and Thibaut Courtois during the press conference UEFA/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY.NO RESALES.NO ARCHIVES

Lørdag aften spilles årets største kamp for klubhold. Champions League-finalen står mellem Real Madrid og Liverpool.

De to hold mødtes også i 2018, hvor Real Madrid sejrede med 3-1, men det er ikke kun englænderne, som har prøvet at tabe til den spanske klub i finalen.

Thibaut Courtois spillede i 2014 for Atletico Madrid, hvor finaleduellen mellem de spanske hovedstadsklubber efter forlænget spilletid endte med hele 4-1 til Real Madrid.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den belgiske målmand er overbevist om, at han kan få revanche og løfte pokalen med de store ører for første gang lørdag aften.

– For otte år siden spillede jeg i Champions League-finalen og tabte. Jeg vil vinde i morgen. For nogle vil det være første Champions League-titel, mens det for andre vil være fem. Hele holdet visualiserer det samme – at vi vinder. Vi vil udvide Real Madrid’s historie, siger Courtois på pressemødet før lørdagens finale.

Rygterne svirrer om Mané – Klopp kunne ikke være mere ligeglad

Real Madrid har før finalen lørdag aften allerede hentet hele 13 af de flotteste europæiske titler.

Kongeklubben har seks sejre i Mesterholdenes Europa Cup samt syv trofæer siden turneringen skiftede navn til Champions League. Courtois er ikke i tvivl om, at historien betyder noget.

– Liverpool har allerede mødt Madrid i finalen i 2018. Når du møder Real Madrid, så ved du, at det er et hold, som vinder finaler. I dag er jeg på den rette side af historien, siger Courtois med henvisning til sit nederlag mod Real Madrid i 2014.

Kampen spilles lørdag aften klokken 21.00 og kan ses på TV3+ eller Viaplay.

Timeline

Notifications

Notifikationer