2 min læsningKlopp ikke bekymret over tvivlsom bane: Det er ens for alle!

Selvom banen er spritny, og det har vækket bekymringer fra flere sider, er det ikke noget, der vækker de helt store følelser hos Jürgen Klopp.

2 min læsning
Soccer Football - Champions League Final - Liverpool Training - Stade de France, Saint-Denis near Paris, France - May 27, 2022 Liverpool manager Juergen Klopp speaks to his players during training REUTERS/Kai Pfaffenbach TPX IMAGES OF THE DAY

Stade de France har været presset til maksimal kapacitet over den seneste tid, hvor covid-19-udsatte koncerter har fyldt i kalenderen.

Det har også betydet, at man har været nødsaget til at skifte græs på det franske nationalstadion før Champions League-finalen lørdag aften. Faktisk blev græsset først lagt på, dagen før klubberne havde deres træning på stadion.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den planlægning er lidt uforståelig for Jürgen Klopp, men umiddelbart ser alt ud til at være i god stand.

– Normalt er det gode nyheder, hvis banen ser ny ud. Problemet er, at banen er helt ny fra i går, men jeg så dommernes træning. Det ser ud til at bolden opfører sig normalt, siger manageren og fortsætter.

– Der er nogle, som har tænkt, at det var en god idé med en ny bane dagen før Champions League-finalen. Interessant idé, men det kommer ikke til at påvirke mit humør. Det er ens for begge hold, så det har jeg det fint med, siger Klopp på pressemødet fredag aften.

Den tyske manager er da heller ikke i tvivl om, at hans italienske managerkollega vil give samme melding om banen.

Rygterne svirrer om Mané – Klopp kunne ikke være mere ligeglad

– Real Madrid træner efter os. Du kommer til at høre det samme fra Carlo. Jeg håber ikke, at nogen laver en historie om, at jeg brokker mig. Det gør jeg ikke, slutter Klopp.

Kampen spilles lørdag aften klokken 21.00 og kan ses på TV3+.

Timeline

Notifications

Notifikationer