LaLiga

Barca-stjerne vil væk: Har pakket tingene og huset lejes ud

Transfersagaen omkring FC Barcelona-stjernen ser ud til at have nået en foreløbig ende. Nu går turen til en ny europæisk storklub!

Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Pablo Morano
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ousmane Dembélé er en færdig mand i Barcelona. Det har franskmanden angiveligt informeret staben om, efter man ikke har kunnet nå til enighed om en kontraktforlængelse.

Stjernespilleren forsøgte sammen med agent Moussa Sissoko at forcere et skifte i januar. Det endte med en magtkamp mod Barca-ledelsen, der sendte Dembélé på tribunen. Tilsyneladende har tiden ikke læget sårene.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Spanske AS fortæller, at Ousmane Dembélé allerede er begyndt at pakke sine ting, samt at huset, hvor franskmanden har boet i de seneste fem år, er blevet sat til salg.

Desuden berettes der fra det spanske, at FC Barcelonas tilbud ikke var tilstrækkeligt for stjernen, mens modbuddet fra Dembélé-lejren var helt uacceptabelt for den catalanske ledelse.

Ifølge AS’ oplysninger har Dembélé besluttet sig for, at karrieren skal fortsætte hos Paris Saint-Germain, hvor særligt forlængelsen med Kylian Mbappé har haft en lokkende effekt.

Mbappés vilde rekordsæson – Se stjernens bedrifter her

Hvis rygterne om franskmandens fremtid holder stik, bliver han en del af en giftig offensiv, der allerede huser Lionel Messi, Kylian Mbappé og Neymar!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P