LaLiga

Avis: Real Madrid går på rov efter endnu en Bayern-stjerne

For et år siden hentede Real Madrid DAaid Alaba i Bayern München på en fri transfer - nu har den spanske hovedstadsklub udset sig endnu en gratis stjerne i Bayern.

Serge Gnabry, Real Madrid, Bayern München, Serge Gnabry Real Madrid.
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Meget tyder på, at Bayern München skal igennem en større udskiftning af truppen de kommende år.

Denne sommer rygtes Robert Lewandowski til FC Barcelona, mens midtstopperen Niklas Süle allerede har bekendt kulør og skifter til rivalerne fra Dortmund i det kommende transfervindue.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Derudover er nogle af de helt store ikoner i klubben ved at værre nået godt op i alderen, og Bayern München har først i løbet af maj måned fået forlænget frem til sommeren 2024 med Manuel Neuer og Thomas Müller.

Nu ser det så ud til, at en af de spillere, der ellers kunne have været udset en stor rolle i det “nye” Bayern München, er på vej videre inden længe.

Ifølge spanske AS, har Real Madrid nemlig udset sig tyske Serge Gnabry som en offensiv forstærkning.

Den 26-årige Bayern-stjerne har kontraktudløb næste sommer, og ifølge den spanske avis, har Real Madrid altså tænkt sig at gentage succesen fra forrige sommer, hvor man hentede David Alaba kvit og frit i den sydtyske storklub.

AS skriver videre, at den tyske kantspillers fremtid i Bayern skulle være meget usikker, da han ikke er tilfreds med det tilbud, Bayern München har præsenteret ham for.

Interessen for Serge Gnabry var angiveligt til stede allerede inden Kylian Mbappé valgte at forlænge med PSG. Det har dog næppe fået Real Madrid til at jagte muligheden mindre.

Et eventuelt skifte fra Bayern München til Real Madrid vil dog først blive iværksat sommeren 2023, hvor Serge Gnabrys kontrakt løber ud i Bayern München.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P