Serie A

‘The Special One’ bliver i Rom – vi skrev historie

Jose Mourinho har skrevet historie som den kun anden manager i historien der vinder fem europæiske trofæer, og nu forsikrer han, at han bliver i AS Roma i den kommende sæson.

AS Roma-træner Jose Mourinho vandt sin femte europæiske titel med sejren på 1-0 mod Feyenoord i Conference League
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Florion Goga

Man kan sige meget om Jose Mourinho, hvilket der sådan set altid bliver gjort, men at vinde trofæer – det kan han!

Onsdag aften sikrede han endnu et til sit cv, da han med 1-0 sejren over Feyenoord i Conference League også sikrede AS Romas første europæiske trofæ nogensinde.

DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE 👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mourinho har siden 2003 vundet fem europæiske trofæer som manager for Porto, Inter, Manchester United og Roma, og nu forsikrer han, at der ikke venter nye eventyrer på den anden side af sommerferien.

– Det fantastiske ved min karriere er, at bortset fra Europa League med Manchester United, er det meget, meget, meget specielt at gøre det med Porto, Inter og Roma, sagde Mourinho efter finalen i Tirana.

Den 59-årige manager vil nu blive i Rom-klubben for at udvikle holdet.

– Nu bliver jeg, der er ingen tvivl. Selv om noget andet dukker op, bliver jeg i Roma.

– Vi skal forstå, hvad vores ejere, som er fantastiske mennesker, vil skabe næste sæson. For det her er historie, og vi kan bygge et rigtig stærkt projekt med rigtige fagfolk, lyder det fra portugiseren.

De fem store europæiske titler portugiseren har vundet er UEFA Europa Conference League, 2 x UEFA Champions League samt 2 x UEFA Cup/Europa League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P