3F Superligaen

Brøndby-komet holder med FC Midtjylland

Det kan lyde problematisk, men der er en god grund til den unge Brøndby-spillers sympati før Pokalfinalen. En sejr til midtjyderne er nemlig i Brøndbys interesse.

Mathias Kvistgaarden holder med FC Midtjylland i Pokalfinalen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Mathias Kvistgaarden holder med FC Midtjylland, når holdet i dag møder OB i Pokalfinalen.

Det kan lyde en anelse kuriøst, når angriberen til daglig tørner ud for Brøndby IF. Men der er en god grund til udmeldingen.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg kan godt sidde og holde med dem (FCM, red.), men jeg sidder selvfølgelig ikke med en Midtjylland-trøje på, siger den 20-årige Brøndby-spiller til Bold og fortsætter:

– Jeg kommer til at sidde med en Brøndby-trøje på, og så sidde og heppe på Brøndbys muligheder, hvis man kan sige det sådan. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at det bedste for Brøndby er, hvis Midtjylland tager sejren i finalen.

Brøndby sikrede Europa-kval med sejr over Silkeborg

Grunden til, at en sejr til FC Midtjylland er godt for Brøndby, skal findes i, at det vil afgøre, at Brøndby med sikkerhed skal spille med i Conference League i næste sæson.

Det bliver udfaldet, da FC Midtjylland med en eventuel pokaltriumf så at sige skubber Europa Playoff-kampen mod Viborg en plads ned. Dermed vil Brøndby automatisk være kvalificeret til Europa i næste sæson og skal ikke ud i Europa Playoff.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Mathias Kvistgaarden ser frem til kampene i Europa, hvis det skulle lykkedes for Brøndby at sikre sig plads i Conference League.

– Det ville være fantastisk, især på grund af den position som jeg står i lige nu, hvor jeg har kæmpet mig til mere spilletid, siger angriberen.

Brøndby-målmand om VM: Giver ekstra blod på tanden

Finalen i Sydbank Pokalen spilles i dag klokken 15 og sjovt nok spilles den på Brøndby Stadion. Du kan se kampen på DR1. Husk, du kan altid få overblik over ugen kampe i TV i campo.dk’s TV Guide. Den finder du her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P