VM 2022

2 min læsningBrøndby-målmand om VM: Giver ekstra blod på tanden

Der venter det danske landshold en VM-slutrunde til november, og selvom Mads Hermansen endnu har sin første landsholdsudtagelse til gode, så er der muligheder for den 21-årige Brøndby-målmand.

2 min læsning
Mads Hermansen VM landshold
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der er 181 dage til, at det danske landshold løber på banen på Education City Stadium i Al Rayyan i Qatar.

Det er den 22. november, og på den modsatte side af midterlinjen kommer Tunesien til at stå i begge landes første kamp ved den kommende VM-slutrunde. Der er altså allerede styr på mange praktikaliteter vedrørende den kommende VM-slutrunde, men særligt én ting mangler.

Det er nemlig endnu langt fra afgjort, hvem de 11 spillere, der starter inde bliver, og også de 12 udskiftere til kampen er stadig et spørgsmål. Én ting er sikkert, landstræner Kasper Hjulmand kommer til at udtage tre målmænd, og selvom der skal gå meget galt, hvis ikke Kasper Schmeichel bliver den ene af de tre, så er de to øvrige pladser langt fra afgjort.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Tirsdag udtog landstræner Kasper Hjulmand sin landsholdstrup til de fire Nations League-kampe i juni, og selvom Brøndby-målmand Mads Hermansen ikke var en del af den 29 mand store trup, så udtalte Hjulmand ved samme lejlighed, at Hermansen var med i overvejelserne og at han var i spil til en VM-plads.

– Det var virkelig dejligt at høre, og det sætter jeg stor pris på. Det blev jeg rigtig glad for, og det er også noget, der giver mig ekstra blod på tanden, så jeg kan arbejde endnu hårdere og blive ved med at udvikle mig i den rigtige retning.

– Jeg tror ikke, jeg havde regnet med, at jeg lige skulle nævnes, men han blev jo spurgt om det, men jeg blev selvfølgelig glad for at høre det, siger Mads Hermansen til bold.dk.

Til Nations League-truppen er de tre målmands-billetter i stedet gået til Kasper Schmeichel , Daniel Iversen og Peter Vindahl-Jensen. Du kan se hele truppen her.

Mads Hermansen har fire U21-landskampe på sit cv, og han er én blandt mange dygtige danske målmænd. Foruden Kasper Schmeichel, Daniel Iversen og Peter Vindahl-Jensen er der formentlig også navne som Frederik Rønnow, Oliver Christensen og Jonas Lössl i spil.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer