Premier League

Jürgen Klopp kåret til årets manager i Premier League

Jürgen Klopp er sent tirsdag aften blevet kåret til årets manager i Premier League.

Jürgen Klopp, Liverpool, Manchester City, Pep Guardiola, Brentford, Thomas Frank, Årets træner i Premier League.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Jürgen Klopp og resten af Liverpool har været dominerende i denne sæson, hvor det kun lige akkurat ikke blev til et Premier League-trofæ.

Efter at have sluttet et enkelt point efter Manchester City i tabellen, kan Jürgen Klopp dog trække på smilebåndet over triumferne i Carabao Cup og FA Cup. Derudover har den karismatiske tysker også ført Liverpool til finalen i Champions League.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Nu har Jürgen Klopp fået lidt ekstra at smile over – han er nemlig blevet kåret til årets manager i Premier League.

Det er anden gang i karrieren, at den tyske manager løber med hædersprisen som årets træner i Premier League. Senest skete det også i 2019/2020-sæsonen.

Med i kapløbet om titlen som årets træner var selvfølgelig også rivalen fra Manchester City, Pep Guardiola. Derudover var Danmark også repræsenteret i det fornemme selskab i form af Thomas Frank i Brentford, mens Newcastles Eddie Howe og Crystal Palace’ Patrick Vieira runder listen af.

Kåringen som årets træner i Premier League kommer mindre end en måned efter, at Liverpool kunne dele nyheden om, at man havde forlænget samarbejdet med Jürgen Klopp frem til sommeren 2026.

Jürgen Klopp har lørdag den 28. maj muligheden for at demonstrere sine træneregenskaber, når han sammen med resten af Liverpool brager sammen med Real Madrid i Champions League-finalen på Stade de France i Paris.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P