Highlights: AC Horsens er tilbage i Superligaen efter storsejr i Fredericia

AC Horsens har sikret sig en billet til den kommende sæson i Superligaen, efter de mandag sejrede mod FC Fredericia.

AC Horsens, Superligaen, 1. division, AC Horsens Superliga.

AC Horsens gav en forsmag på, hvad de øvrige klubber i Superligaen kan forvente i næste sæson, da de mandag aften sejrede med 0-4 ude mod FC Fredericia.

Lirim Qamili åbnede ballet for AC Horsens, da han efter 23 minutter bragte holdet på Superliga-kurs. Kort tid efter, med 27 minutter spillet, kunne Moses Opondo udbygge føringen til 0-2.
To minutter inde i anden halvleg blev AC Horsens’ billet til Superligaen mere eller mindre sikret, da Lirim Qamili scorede sit andet mål i kampen og gjorde det til 0-3. Nær kampens slutning, med 84 minutter spillet, kunne Anders Jacobsen lade sig tiljuble, da han viste klassen og gjorde det til 0-4.

Med sejren vender AC Horsens altså tilbage til Superligaen, efter de i forrige sæson rykkede ned.
AC Horsens har da også sat en imponerende slutspurt ind i 1. division, hvor man er gået ubesejret i sæsonens sidste 11 kampe – otte af kampene er blevet vundet.
Da Lyngby Boldklub lukkede et sent mål ind i en af aftenens øvrige kampe fra 1. division, kan AC Horsens med et enkelt point i sæsonens sidste kamp sig sig førstepladsen i 1. division.
Lyngby Boldklub er også rykket op i Superligaen.

FC Fredericia 0-1 AC Horsens (Lirim Qamili, 23′):

FC Fredericia 0-2 AC Horsens (Moses Opondo, 27′):

Dette highlight kan ses i videoen over artiklen.

FC Fredericia 0-3 AC Horsens (Lirim Qamili, 47′):

FC Fredericia 0-4 AC Horsens (Anders Jacobsen, 84′):

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼