3F Superligaen

Avis: Vejle henter tidligere OB’er

Ifølge B.T., har Vejle Boldklub allerede sikret sig klubbens første forstærkning i jagten på at vende retur til Superligaen.

Vejle Boldklub, OB, Azer Busuladzic, Superligaen.
Foto: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Lørdag rykkede Vejle Boldklub definitivt ned fra Superligaen, og allerede to dage senere har klubben tilsyneladende hentet sin første forstærkning.

Der hersker da heller ingen tvivl om, at Vejle Boldklubs helt klare mål er at vende retur til den bedste danske række så hurtigt som muligt.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I jagten på at komme tilbage til Superligaen, har man været på rov i det cypriotiske. Her har man ifølge B.T. sikret sig den tidligere OB’er Azer Busuladzic.

På papiret giver det da også god mening, da Azer Busuladzic med sin fortid i OB har erfaring med dansk fodbold og Superligaen.

Ikke nok med det, så har den defensive midtbanespiller i dén grad også erfaring med 1. division og Vejle Boldklub.

Har fik således en stor del af sin fodboldopvækst i Vejle Boldklub, hvor han senere slog igennem og nu står noteret for over 100 kampe på seniorniveau.

Azer Busuladzic nåede at spille 60 kampe i OB, inden turen senere hen gik til Rumænien og FC Dinamo 1948. Derefter har karrieren budt på polsk, græsk og senest cypriotisk fodbold.

Den 30-årige midtbaneslider har kontraktudløb med Anorthosis Famagusta med udgangen af maj, hvorefter han kan vende retur til Nørreskoven.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P