Highlights: Liverpool i vildt comeback – 3-1 sejr på Anfield

Liverpool skulle vinde søndagens kamp mod Wolverhampton, hvis de skulle holde pres på Manchester City. Holdet fik en frygtelig start på kampen men leverede et flot comeback.

Sadio Mané har udlignet for Liverpool mod Wolverhampton

Liverpool havde en helt klar mission i dag. De skulle vinde på hjemmebane mod Wolverhampton for at holde presset på Manchester City i toppen af ligaen – Manchester City der samtidig mødte Aston Villa hjemme.

Efter en chokstart, hvor Wolverhampton kom på 1-0, leverede Liverpool et flot comeback hvor de i kampens sidste seks minutter scorede til 2-1 og 3-1 ved Mohamed Salah og Andy Robertson.

Allerede efter blot tre minutters spil kom Wolverhampton ellers foran 1-0 ved Neto og skabte for en stund nervøsitet på Anfield.

Sadio Mané udlignede efter 24 minutters spil på et flot oplæg fra spanske Thiago, og bragte Liverpool tilbage på winning ways.

Liverpools 3-1 sejr var dog ikke nok, da Manchester City samtidig leverede et flot comeback og vandt 3-2.

Liverpool 0-1 Wolverhampton (Pedro Neto, 3’):

Liverpool 1-1 Wolverhampton (Sadio Mané, 24’):

Liverpool 2-1 Wolverhampton (Mohamed Salah, 84’):

Liverpool 3-1 Wolverhampton (Andy Robertson, 88’):