3F Superligaen

Bøderegn i Brøndby: Se de høje tal

Brøndby-fansene har kostet klubben dyrt denne sæson, og klubbens administrerende direktør, Ole Palmå, kalder tallene for "voldsomme".

Brøndby IF, bøder, Superligaen, Brøndby fans.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Det er voldsomme tal og noget, som vi har en løbende dialog med klubbens aktive fans omkring, siger Brøndbys administrerende direktør, Ole Palmå, til Ekstra Bladet.

Tallet han refererer til, er 1.910.000 kroner.

Det er det beløb, Brøndby har betalt i bøder denne sæson. Bøder, der især skyldes pyroteknik.

Beløbet forventes endda at blive højere endnu, da Fodboldens Disciplinærinstans er en smule bagud med sagsbehandlingen, og det samlede beløb forventes dermed at runde de to millioner kroner.

Ekstra Bladet også har været i kontakt med fangruppen Brøndby Support. Her ser man gerne, at pyroteknik bliver gjort lovligt.

Formanden for Brøndby Support, Sarah Agerklint, erkender dog, at to millioner kroner er ærgerlige penge at skulle betale – men samtidig er det også et symbol på kulturen.

– Jeg synes godt, man kan se de to mio. kr. som en investering i marketingsbudgettet, fordi pyro er blevet et symbol på hele fankulturen. På mange måder er det blevet kult på tribunerne, fortæller formanden til Ekstra Bladet.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Lidt mere end 1,1 millioner kroner er blevet opkrævet i bøde fra UEFA, mens de resterende 795.000 kroner er for bøder i Superligaen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, kan Brøndby formentlig forvente yderligere bøder fra kampene spillet fra den 25. april og frem. Specielt kampene mod F.C. København, FC Midtjylland og AaB kommer til at udløse bøder fra Disciplinærinstansen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P