2 min læsningEriksen til Sky Sports: Jeg er her stadig, heldigvis

Den danske landsholdsspiller tænker tilbage på sidste sommer i et interview med en af Sky Sports-reportere, der selv har haft et hjertestop.

2 min læsning
Christian Eriksen ankommer til Brentfords træningsanlæg
https://www.brentfordfc.com/ - Foto: obfcp.co.uk/Mark D Fuller

Christian Eriksen har nu spillet 10 Premier League-kampe siden sit comeback til fodbolden.

Efter sit hjertestop i Parken under EM-slutrunden i sommeren 2021, har midtbanespillere imponeret hele verden med sin åbenhed og refleksion over ulykken i landskampen mod Finland.

Forud for weekendens sidste spillerunde i Premier League har Christian Eriksen mødt en af Sky Sports-reportere, som selv har oplevet hjertestop, og i interviewet husker Eriksen tilbage på hele perioden omkring sit hjertestop.

– Jeg fik bolden efter et indkast. Jeg husker stadig det, og så faldt jeg sammen. Derefter kan jeg huske tryk på min brystkasse, og at jeg fokuserede på min vejrtrækning. Først da kan jeg huske, at jeg åbnede mine øjne. Der var mange mennesker omkring mig, siger Christian Eriksen i interviewet med Skysports.

– På hospitalet vidste jeg ikke helt, hvad der foregik, og det var intenst at se, hvor bevægede alle var. Min familie, min forlovede, børnene. Mine holdkammerater var også frygtelig kede af begivenheden.

Christian Eriksen fortæller i interviewet som bringes på engelsk tv i programmet Soccer Saturday, at han stadig rammes med tanker fra uheldet i Parken.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg reagerede på baggrund af reaktioner fra andre. Alle havde set det. Det ramte mig først senere. Og det sker stadig i ny og næ. Så tænker jeg: Jeg er her stadig, heldigvis. Hvordan kunne der ellers være sket?, spørger den danske landsholdsspiller i interviewet, du kan se en bid af her.

Christian Eriksen og Brentford spiller sidste kamp søndag aften mod Leeds.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer