LaLiga

Medie: Barca har udset sig AC-konkurrent

FC Barcelona har angiveligt udset sig en midtstopper i Serie A, som den catalanske storklub har tænkt sig at gå efter i somerens transfervindue.

Napoli, Andreas Christensen, FC Barcelona, Koulidou Koulibaly.
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Der bliver kamp om pladserne for danske Andreas Christensen i FC Barcelona efter sommerferien, hvis han som forventet ender med at skifte til den catalanske storklub på en fri transfer denne sommer.

Således er Piqué, Eric García og Araujo fortsat at finde i klubben, mens det spanske medie Sport nu beretter, at endnu en midtstopper er på vej til Barcelona.

Der skulle her være tale om den senegalesiske midtstopper, Kalidou Koulibaly, der lige nu har sin gang i Napoli.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Sport skriver følgende:

Barcelona holder øje med Kalidou Koulibaly, og er i færd med at beslutte sig for, hvorvidt der skal hentes endnu en midtstopper til klubben udover Andreas Christensen.

Den senegalesiske midtstopper har lige nu kontrakt i Napoli frem til sommeren 2023, men ifølge Sport er han selv interesseret i et komme videre i karrieren nu, efter at have brugt snart otte år i Napoli.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I et interview med mediet Onze Mondial, skulle Koulibaly for nyligt have udtalt:

– Jeg kommer til at forlade klubben, men lige nu er jeg helt rolig og har det godt i Napoli. Vi må vente og se, hvad der sker når sæsonen er ovre.

– Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg skulle være her så lang tid, da jeg kom til klubben. Først og fremmest, fordi mit første år var så svært, at jeg var tæt på at forlade klubben. Jeg havde tilbud og jeg troede, at ledelsen ville sælge mig – men det gjorde de ikke.

30-årige Kalidou Koulibaly er noteret for 316 kampe i Napoli-trøjen, siden han kom til klubben i 2014.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P