3 min læsningDavid Nielsen: Dét vil jeg huske allermest fra min tid i AGF

David Nielsen har helt sikkert mange minder at tage med fra sin tid i AGF, men noget kommer han til at huske mere end andet.

3 min læsning
David Nielsen fyret AGF.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Chokexit fra europæisk fodbold og bronzemedaljer – Ja, David Nielsen har oplevet sin andel af både op- og nedture som cheftræner i AGF.

Senest har David Nielsen og resten AGF været inde i klubbens velsagtens største nedtur, siden han tog over for næsten fem år siden. Mandag aften flød bægeret over, og onsdag blev det officielt, at David Nielsen ikke skal stå i spidsen for AGF i næste sæson.

Til trods for de mange oplevelser i hver sin ende af spektret, er det ikke dem, som den nu afgående AGF-cheftræner fremhæver som det mest mindeværdige ved sin tid i spidsen for ‘De Hvii’e’. Det er derimod fansene, som han mener har været der for ham hele vejen igennem.

– Det, som jeg nok vil huske allermest fra min tid her i AGF, det er det forhold til de fans, som har båret mig. Det er en tung byrde at være AGF-træner, men jeg har båret den her rolle som træner i AGF på mine skuldre, indtil jeg ikke kunne bære den længere. Det er jeg rigtig, rigtig glad for, og det skal fansene have en stor tak for, lød det fra David Nielsen ved onsdagens pressemøde på Ceres Park.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Især et ritual mellem David Nielsen og AGF-fansene bliver fremhævet.

– Det at løbe derned – der er mange gange, hvor vi har været i dårlige perioder, hvor jeg kunne være løbet ned til de fans, og de kunne have kastet alt muligt efter mig, men det har bare været en fornøjelse hver gang. Det har været et ritual, som vi har haft sammen.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

David Nielsen satte desuden også ord på vigtigheden af opbakning fra fansene i AGF.

– Holdet kommer ikke til at spille godt, vi kommer ikke til at nå vores mål, før fansene de også leverer. Fansene skal motivere os, og vi skal motivere fansene med den måde, vi spiller på.

David Nielsen er færdig i AGF: Fremtiden har ALDRIG været lysere

Om fansene kommer til at motivere AGF til sæsonens sidste kamp hjemme mod FC Nordsjælland, er der uenighed om. Her har fangrupperingerne ‘Nýsir Aarhus’ og ‘Samlet for Aarhus’ varslet et stemningsboykot, for at udtrykke sin utilfredshed med AGF’s præstationer.

AGF’s officielle fanklub, AGF Fanclub Aarhus, har dog annonceret, at man ikke kommer til at tage del i stemningsboykottet, hvor man i stedet ønsker at synge og bakke holdet op, samtidig med at man vil tage ordentlig afsked med David Nielsen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P