3F Superligaen

Helt overlegen Grabara: Jeg vidste jeg ville redde den

F.C. København slog Randers 0-2 søndag, men det kunne have set helt anderledes ud, hvis ikke Kamil Grabara havde reddet det straffespark, som Denis Vavro med 20 minutter igen begik. De to FCK-spillere havde dog et markant forskelligt syn på redningen.

Kamil Grabara
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Kamil Grabara sikrede søndag sit 17. clean sheet i sine 31 superligakampe i denne sæson.

Der skulle dog en straffesparksredning til mod Randers’ Stephen Odey, der med 20 minutter tilbage af kampen kunne have udlignet for de kronjyske værter, men på efterhånden vanlig ’Grabarask’ vis, var redningen ikke noget specielt for polakken selv.

– Da han kom frem til pletten, vidste jeg, at jeg ville redde den.

– Det er ikke så tit, jeg redder straffespark, men jeg tror det var en større lettelse for spillerne foran mig. Når jeg ser det fra en målmands perspektiv, så var der stadig lang vej hjem, så jeg var super glad for, at spillerne formåede at score et mål mere og dræbe kampen på den måde, men følte jeg noget specielt på grund af redningen? – Ikke rigtigt nej, lød det efter kampen fra Kamil Grabara.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Straffesparket var blevet begået af Denis Vavro, der i en ganske ufarlig situation sparkede Randers’ Filip Bundgaard ned på kanten af feltet. Forsvarsspilleren var da også anderledes glad for polakkens redning.

– Jeg giver Randers chancen [..] Tak Kamil! Jeg bestiller noget til ham, en T-Shirt måske. Jeg bor i den samme bygning som ham, jeg giver ham noget.. Måske 20 øl, sagde Vavro efter kampen til TV3 Sport.

Highlights: Mesterskabet millimeter fra F.C. København

F.C. København har ikke matematisk vundet mesterskabet endnu, men det vil kræve to store FC Midtjylland-sejre og et stort nederlag til F.C. København i sæsonens sidste kamp mod AaB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P