Bundesligaen

Erling Haaland har spillet sin sidste kamp i Dortmund-trøjen i denne omgang, og lørdag blev han klappet af banen efter at have scoret tidligere i kampen.

Dortmund, Bundesligaen, Erling Haaland, Manchester City.

Efter næsten to og et halvt år er det slut. Erling Haaland har spillet sin sidste kamp i Dortmund-trøjen – hvert fald i denne omgang.

Dortmund sejrede lørdag med 2-1 hjemme over Hertha Berlin i sæsonens sidste kamp. Selvom sejren ikke betyder noget for Dortmunds placering i tabellen, hvor man ender som nummer to i Bundesligaen, var det en mulighed for blandt andet at sige farvel til klubbens helt store stjerne, Erling Haaland.

Efter 68 minutter gav han sin afskedsgave til fansene, da han som så mange gør før sendte bolden i mål på et straffespark.

Med 90 minutter spillet var det så Erling Haalands tur til at modtage sin afskedsgave, da han blev skiftet ud en sidste gang til et stående bifald fra Dortmund-fansene.

Det kom tidligere på ugen frem, at Manchester City, Dortmund og Erling Haaland var nået til enighed om en aftale, der sender det norske stjerneskud til England denne sommer.

Erling Haaland skiftede i vinteren 2020 fra Red Bull Salsburg til Borussia Dortmund, og skader til trods er det sidenhen blevet til 86 mål og 23 assists i 89 kampe.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, har Haaland skrevet under på en kontrakt med Manchester City, der løber frem til 2027 og vil indbringe nordmanden mere end 3,2 millioner kroner om ugen.

Romano skriver videre, at Manchester City har betalt næsten 450 millioner kroner til Dortmund for at købe stjernangriberen fri af kontrakten.

Du kan se videoen af Erling Haalands udskiftning og afsked med fansene i afspilleren øverst i artiklen. Nordmandens sidste mål for Dortmund i denne omgang kan du se nedenfor.