Premier League

Lampard advarer sine spillere: Vi er nødt til at være klar på alt

Frank Lampard og Everton kæmper lige nu for overlevelse i Premier League - Everton-manageren har derfor også et ganske enkelt budskab til sine spillere, når de onsdag kan tage en kæmpe skalp i jagten på endnu en sæson i Englands bedste række.

Frank Lampard, Everton, Premier League, Watford.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Maj er den måned, hvor Premier League bliver afgjort.

Her er der en særdeles spændende kamp i toppen mellem Liverpool og Manchester City, mens der også er tæt kamp om den vigtige fjerdeplads.

Det er dog ikke kun i den sjove ende af tabellen, at der er spænding til det sidste. Også i bunden er det tæt.

Her er den ellers så stolte traditionsklub Everton blevet en del af en vaskeægte neglebidder om overlevelse i den bedste engelske række.

Evertons manager, Frank Lampard, har derfor også advaret sine spillere mod at tage for let på opgaven, når de onsdag møder Watford. Watford er ellers sikret nedrykning, og har dermed ikke meget andet end æren at kæmpe for.

– Mit eneste budskab er, at vi skal have afsluttet det her ordentligt, selvom det er en svær opgave. Vi er nødt til at være klar på alt.

– Den største risiko er at undervurdere Watford, fordi klubben rykker ned. Alle kampe i Premier League er hårde – specielt på udebane. Det sekund, hvor du tror, du er sikker, bliver det farligt, lød det fra Frank Lampard på et pressemøde tirsdag.

Medie: Premier League-klub kigger på Mæhle

Everton vandt senest 2-1 over Leicester søndag. Dermed har Frank Lampard og resten af klubben hentet ti point i løbet af de seneste fem kampe, hvilket er den bedste pointmæssige stime siden starten af sæsonen.

Everton indtager lige 16. pladsen med ét point ned til nedrykningsstregen. Man har dog spillet en kamp færre end de nærmeste konkurrenter i kampen om overlevelse, Burnley og Leeds.

Everton og Watford brager sammen onsdag klokken 20.45 i Watford.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P