3F Superligaen

Tøfting og Frimann enige om Brøndby-angriber: Har ikke vist nok

Brøndby har ikke ligefrem hamret mål ind på stribe i denne efterårssæson, hvor særligt klubbens angribere har haft vanskeligt ved at finde vej til modstandernes mål.

Brøndbys angriber Carl Björk
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby kom søndag ud af nederlagsstimen, da de fik et enkelt point med fra kampen mod F.C. København.

Forud for den kamp vurderede TV3 Sports ekspert, Kenneth Emil Petersen, hvilke nye Brøndby-spillere, der havde været pletskud og forbiere, og efterfølgende blev Stig Tøfting og Per Frimann enige om særligt én spiller, der ikke har vist nok i sin tid i Brøndby.

– Med en spiller som Carl Björk kan man spørge, om han har fået chancen – måske ikke helt, men Niels Frederiksen har jo set ham til træning, og det han har gjort til træning, har jo så ikke overbevist, lød det fra Stig Tøfting.

– Der er nogle spillere, som enten ikke er blevet brugt nok eller ikke er blevet brugt på de pladser, hvor de befinder sig bedst. Det samme med [Carl] Björk – Jeg har ikke set noget endnu, der siger, at han kan blive en topspiller i Brøndby, supplerede Per Frimann.

Björk var en af i alt fem spillere, som Kenneth Emil Petersen havde mærket som ’forbiere’, hvilket også gjorde sig gældende for Frederik Alves, Marko Divkovic, Mathias Greve og Kevin Tshiembe, men de to sidste er Stig Tøfting ikke enig i, hører til i den kategori.

Highlights: Brøndbys krise brudt mod FCK

– Jeg tror stadigvæk på, at for både [Kevin] Tshiembe og faktisk også Mathias Greve, så er det ikke forbi endnu. Når man kigger på øjebliksbilledet – har de præsteret? Så må vi sige, at det har de selvfølgelig ikke, lyder det fra Tøfting.

Kenneth Emil Petersen havde målmand Thomas Mikkelsen, Henrik Heggheim, Joe Bell og Christian Cappis kategorien for pletskud, mens unge Yousef Salech og Rasmus Wikström grundet manglende spilletid var kategoriseret som ’uvist’.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P