Champions League

City-profil tvivlsom mod Real Madrid

Beslutningen om, hvorvidt City-stjernen er klar til Champions League-semifinalen mod Real Madrid eller ej, bliver først truffet onsdag morgen.

kyle Walker, Pep Guardiola, Manchester City, Real Madrid, Champions League.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City og Real Madrid leverede et brag af en Champions League-semifinale, da de spillede 4-3 i Manchester for en uge siden.

Onsdag skal den samlede vinder og dermed finalist så findes, når Manchester City denne gang gæster den spanske hovedstad i returopgøret.

Højrebacken Kyle Walker var ikke med, senest de to storklubber mødtes, hvilket flere eksperter udråbte til at være en af årsagerne til, at Manchester City indkasserede tre mål, da de manglede Kyle Walkers fart imod Real Madrids farlige omstillinger.

Nu kan der dog være godt nyt på vej for City-tilhængere verden over, da Manchester City-manager Pep Guardiola fortæller, at Kyle Walker måske er klar til kampen onsdag.

– Kyle trænede med i dag (tirsdag, red.) og han rejser med, lød det fra Pep Guardiola på tirsdagens pressemøde ifølge Manchester Citys hjemmeside.

– I morgen træffer vi så beslutningen – Han har ikke trænet med de seneste tre uger, men vi er glade for, at han er tilbage. Vi beslutter os i morgen.

Pep Guardiola påpeger dog, at man har andre muligheder end Kyle Walker, da også Joao Cancelo er tilgængelig efter at have siddet ude med karantæne.

– Joao er virkelig god. Men vi vil se med Kyle i morgen, hvordan han har det efter sine behandlinger i aften og i morgen.

Medie: Guardiola har sagt ja til at forlænge med Manchester City

Kyle Walker pådrog sig en ankelskade i det andet opgør mod Atletico Madrid og Champions League-kvartfinalen for tre uger siden.

Pep Guardiola bekræfter desuden også, at midtstopperen John Stones ikke bliver klar til kampen, efter han pådrog sig en muskelskade i det første opgør mod Real Madrid for en uge siden.

Manchester City og Real Madrid tørner sammen på Santiago Bernabeu klokken 21.00 onsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P