2 min læsningHjulmand holder øje med Superligaen: Disse kan ende på landsholdet

Selvom, der er masser af danske spillere i de store europæiske ligaer, holder landstræner Kasper Hjulmand øje med den hjemlige andedam. Han sætter her navne på nogle af de superligaspillere, der måske i fremtiden kan trække i den røde landsholdstrøje.

2 min læsning
Kasper Hjulmand kigger efter fremtidige landsholdsspillere i Superligaen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

FC Barcelona, Chelsea, Tottenham, Leicester, Red Bull Leipzig…Listen er lang over store europæiske klubber, der i øjeblikket har danske spillere.

Men selvom de danske superligaklubber ikke er repræsenteret i særlig høj grad på det danske landshold, holder landstræner Kasper Hjulmand et vågent øje med flere spillere i Superligaen, fortæller han til TV3 Sport. Længere nede i artiklen kan du se hele interviewet med Kasper Hjulmand.

Blandt de uafprøvede spillere på det danske landshold, som landstræneren har set nærmere på, er den unge AGF’er Thomas T. Kristensen, der i foråret har fået flere startpladser for de trængte aarhusianere i bunden af Kvalifikationsspillet.

– Jeg har set en TK (Thomas Kristensen, red.) spille for AGF. En ung stopper, der er kommet op og ser spændende ud og hurtig. Det er godt at se dem fra starten, når de begynder at komme op, siger Kasper Hjulmand til TV3 Sport.

Artiklen fortsætter efter reklamen

I Mesterskabsspillet har sæsonens overraskelse Silkeborg IF også en spiller, der har imponeret Hjulmand, fortæller han.

– Nicolai Vallys, som ikke har været med os før. Jeg synes, han er en super dygtig spiller, og jeg kan godt lide at se ham spille, siger landstræneren om den målfarlige offensivprofil.

Udover de to nævner Kasper Hjulmand i flæng spillere som F.C. Københavns Nicolai Boilesen og Rasmus Falk samt de tre FC Midtjylland-spillere Henrik Dalsgaard, Erik Sviatchenko, og Anders Dreyer.

Fælles for alle de nævnte superligaspillere er dog, at konkurrencen om at blive blandt de få, der skal repræsentere de rød-hvide farver, er meget hård, forklarer Kasper Hjulmand.

– Vi har så mange spillere, der spiller i store ligaer, og den konkurrence er stor for en spiller i Superligaen. Så de skal være rigtig gode i Superligaen, som det er lige i øjeblikket, siger landstræneren.

VM 2022 Qatar: Danmarks trup

Næste opgave for det danske landshold er, når de rød-hvide den 3. juni tager hul på Nations League og det svære udebaneopgør mod Frankrig. Og så venter der ellers noget af en gulerod for de danske spillere til november, hvor VM i Qatar bliver sparket i gang.

Du kan se hele interviewet herunder

Timeline

Notifications

Notifikationer