3F Superligaen

Frustreret FCM-profil tog fat i dommeren: Den er jo ikke tjekket på tre sekunder

Erik Sviatchenko og FC Midtjylland følte sig snydt for et straffespark i overtiden af 0-0 kampen imod F.C. København.

FC Midtjylland Superligaen F.C. København Erik Sviatchenko.
Superligakampen imellem FC Midtjylland og FC København i Herning, søndag den 1. maj 2022.

Mesterskabsduellen mellem FC Midtjylland og F.C. København bød ikke på scoringer, men der var drama til det sidste.

I overtidens sidste minut appelerede Midtjylland-spillerne samt det meste af MCH Arena for et straffespark til Raphael Onyedika, der røg i tumult med Peter Ankersen. Dommer Morten Krogh afviste appellerne prompte, og VAR-vognen brød protesterede ikke, inden slutfløjtet lød få sekunder efter.

Ingen vinder i Superligaens topopgør

Derfor var Erik Sviatchenko en tur forbi dommeren lige efter kampen for at få svar på, hvordan beslutningen blev taget så hurtigt.

– Jeg pointerede bare, at det er vildt, at det går så hurtigt i sådan en vigtig kamp, hvor man selvfølgelig skal tage sig tid til at se den 100 procent igennem. Han siger, at den er tjekket, men den er jo ikke tjekket igennem på tre sekunder, siger Erik Sviatchenko til Viaplay efter kampen.

FC Midtjylland havde store chancer i kampens afsluttende fase, og selvom selvom det blev en målløs og indbyrdes affære, så mener FCM-anføren, at han og holdkammeraterne var værdige vindere.

Rasmus Falk om et point: Vi kan leve bedre med det end dem

– Jeg synes vi dominerer rigtig fint i 90 minutter, og vi fortjente sejren. Vi kommer med stor tro på tingene og stort momentum. Så vi skal selvfølgelig vinde kampen i dag. Vi bombarderer dem her til sidst. Det er frustrerende, afslutter Sviatchenko.

Med pointdelingen er FC Midtjylland fortsat tre point bag F.C. København med fire runder tilbage.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P