2 min læsningFC Midtjylland mangler russiske millioner for Dreyer

Ifølge Ekstra Bladet, mangler Rubin Kazan at betale et større millionbeløb for FCM-profilen Anders Dreyer.

2 min læsning
Anders Dreyer, FC Midtjylland, Claus Steinlein, Superligaen, Rubin Kazan.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Anders Dreyer vendte retur til FC Midtjylland tilbage i marts, efter han fik suspenderet sin kontrakt i Rubin Kazan som et resultat af den russiske invasion af Ukraine.

Derfor er fremtiden usikker for Anders Dreyer, der fortsat ejes af den russiske klub.

Hvad Anders Dreyer ender med at gøre fra den 30. juni, hvor suspendering af kontrakten med Rubin Kazan lige nu står til at udløbe – og dermed også kontrakten med FC Midtjylland – er endnu uvist.

Det er dog nu kommet frem, at FC Midtjylland har penge til gode fra handlen med Rubin Kazan i sommer, der sendte Anders Dreyer til Rusland. Det oplyser Claus Steinlein til Ekstra Bladet.

Her skulle der være tale om hele 25 millioner kroner, som FC Midtjylland altså fortsat ikke har fået. Det er næsten halvdelen af det beløb, som FC Midtjylland solgte Anders Dreyer – nemlig 55 millioner kroner.

De næste 15 millioner kroner af betalingen skal ske ved denne sæsons udgang, men situationen er præget af den økonomiske usikkerhed i russisk fodbold som følge af krigen.

– Vi har jo ikke fået vores penge for Dreyer, så der er mange ting i det her, der er uigennemsigtige, siger FC Midtjylland direktør, Claus Steinlein, til Ekstrabladet og fortsætter:

– Nu skal vi lige give muligheden for at vinde Superligaen et skud. Men efter det bliver Anders Dreyer en af de første ting, vi tager fat i. Vi skal finde nogle løsninger. Det er jo uvist, hvad der sker med russisk fodbold. Vi har penge til gode derovre, men kan vi få dem?

Medie: Dreyers våde målfejring går verden rundt

Rusland skulle desuden også være blevet udelukket fra det internationale betalingssystem Swift, hvilket ifølge Ekstra Bladet besværliggør overførslen af næste rate af Rubin Kazans køb af Anders Dreyer.

FC Midtjylland spiller søndag klokken 18.00 hjemme mod F.C. København.

Timeline

Notifications

Notifikationer