3F Superligaen

Mikael Anderson om Thorsteinsson-sag: Man vil gerne spille med de bedste spillere

Mikael Anderson glæder sig over at have fået Jon Dagur Thorsteinsson tilbage i truppen, og er af den overbevisning, at man gerne vil stille med de bedste spillere på banen.

Mikael Anderson om Jon Dagur Thorsteinsson AGF.
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Jon Dagur Thorsteinsson har ikke trukket i AGF-trøjen siden den 7. marts i kampen mod FC Nordsjælland.

Det skyldes, at AGF-ledelsen traf en beslutning om at bænke den offensive islænding, efter han meddelte klubben, at han ikke var interesseret i at forlænge når hans kontrakt løber ud til sommer.

Beslutningen om at sende den 23-årige offensivspiller ud i kulden blev truffet på et tidspunkt, hvor AGF ikke som sådan var nedrykningstruede. Nu ser situationen dog anderledes anspændt ud i tabellen, og AGF indtager nu tiendepladsen med seks point ned til Vejle Boldklub under nedrykningsstregen – med femten point at spille om endnu.

Læg dertil, at AGF ikke har vundet én eneste gang de seneste ni kampe, og så er det måske ikke så svært at forstå, hvorfor man byder Thorsteinsson velkommen tilbage i truppen med åbne armen.

Selvom det tog ledelsen syv kampe at ombestemme sig, har AGF-spillerne sandsynligvis savnet Thorsteinsson på banen i lidt længere tid.

I hvert fald udtalte AGF-anfører Patrick Mortensen tidligere på ugen til Århus Stiftstidende, at spillerne ikke var tilfredse med ledelsens beslutning om at fryse Thorsteinsson ude, og at truppen havde givet sin holdning til kende overfor cheferne.

AGF’s Mikael Anderson er derfor heller ikke bleg for at indrømme, at han har savnet sin landsmand på banen.

– Det er klart, der er den her sag med Jon, som vi selvfølgelig har mærket, men nu er jeg egentlig bare glad for at han er tilbage, og at vi har de bedste til rådighed, siger Mikael Anderson til campo.dk.

AGF vender 180 grader: Truppen var ikke tilfredse

Direkte adspurgt, hvad han tænker om, at AGF først besluttede sig for at sende Thorsteinsson ud i kulden, for derefter at hive ham ind i truppen igen, lyder et ægte politikersvar fra AGF-profilen:

– Jeg er glad for at han er tilbage.

Mikael Anderson er da også af den overbevisning, at man bør spille med de bedste spillere til rådighed.

– Jon er en af vores bedste spillere, og man vil gerne spille med de bedste spillere, så det giver lidt sig selv, at det bliver dejligt at have ham tilbage og at vi igen kan stille med de bedste spillere.

– Han er super dygtig til at være afgørende på den sidste tredjedel, og han kommer også med lidt kreativitet. Så det bliver super dejligt – forhåbentligt – at skulle spille med ham igen. Det glæder jeg mig til.

AGF-direktør anerkender kritik – men for mange læser kun overskrifter

Mikael Anderson, Jon Dagur Thorsteinsson og de øvrige AGF’ere har muligheden for at bryde den sejrsløse stime næste gang søndag klokken 14.00 ude mod OB.

Om David Nielsen har fundet en plads til Jon Dagur Thorsteinsson fra start til islændingens comeback må tiden vise.

Du kan se interviewet med Mikael Anderson i afspilleren øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P