3F Superligaen

AGF jagter svensk “supertalent”

AGF jagter angiveligt et 19-årigt talent i svensk fodbold, men andre klubber har også udset sig den unge offensivspiller.

AGF jagter svensk supertalent.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tidligere på ugen kom den frem, at islandske Jon Dagur Thorsteinsson atter var blevet en del af AGF-truppen, nu hvor Aarhus-klubben kæmper for at sikre sig endnu en sæson i Superligaen.

Thorsteinsson var ellers blevet sendt ud i kulden først på året, da han meddelte AGF, at han ikke havde i sinde af forlænge sin kontrakt med klubben. Dermed er han med al sandsynlighed fortid i AGF til sommer.

Hvis man ellers skal tro svenske aftonbladet, har AGF nu udset sig en mulig erstatning for Thorsteinsson.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Der skulle her være tale om 19-årige Mayckel Lahdo fra svenske Hammarby, som den svenske avis bruger betegnelsen “supertalent” til at beskrive.

AGF er dog ikke den eneste klub, der har udset sig den unge offensivspiller. Således skulle både FC Groningen og Heerenveen også være med i kampen om den unge svenskers underskrift.

Derudover håber Hammarby, med den tidligere AaB-træner Marti Cifuentes i spidsen, at man kan holde Mayckel Lahdo i klubben.

Eskelinen taler ud efter AGF-exit: De ville af med mig for enhver pris

Mayckel Lahdo er noteret for 17 førsteholdskampe for Hammarby, som lige nu topper Allsvenskan efter at have gjort rent bord i sæsonens første fem kampe. Her har han scoret et enkelt mål indtil videre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P