Premier League

Tidligere United-stjerne: Jeg solgte stoffer som 13-årig

Manchester United-legenden havde en hård opvækst, inden han senere slå igennem på den helt store scene i fodboldens verden.

Patrice Evra Manchester United.
Foto: Nigel Roddis/Reuters/Ritzau Scanpix

Patrice Evra opnåede med årene en imponerende karriere som professionel fodboldspiller, hvor han nok især huskes for sin tid i Manchester United.

Den franske stjernes opvækst var dog langt fra som den tilværelse, han senere hen udlevede.

I et interview fortæller den tidligere venstreback, hvordan hans liv så ud i en alder af 13 år.

– Jeg gjorde nogle ting, inden jeg spillede fodbold. Jeg solgte stoffer og tiggede foran butikker for at få penge, fortæller Patrice Evra i tv-programmet Freeze the Fear.

Ikke nok med at Patrice Evra så sig nødsaget til at ty til kriminalitet for at få penge, så er der også en anden hændelse, som han skammer sig over mere end noget andet.

– Jeg blev seksuelt misbrugt i en alder af 13 år, og det har givet mig ar på sjælen. Du skammer dig simpelthen over dig selv. 

– Det ender med, at du ikke stoler på autoriteterne. Det var min klasselærer, som misbrugte mig. Jeg stolede ikke på nogen, fortæller Evra.

United-legende udnævner mest irriterende modstander: Han fulgte mig overalt

Den svære opvækst til trods, kan Patrice Evra i dag kigge tilbage på en særdeles gloværdig karriere.

Her kan han blandt andet notere sig for fem Premier League-titler og en enkelt Champions League triumf i sin tid i Manchester United fra 2006 til 2014.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P