3F Superligaen

Sportschef i AGF: Holder øje med mulige afløsere for David Nielsen

AGF's sportschef, Stig Inge Bjørnebye, fortæller i et interview med B.T., at det er hans job at holde øje med mulige afløsere på trænerposten.

AGF's sportschef, Stig Inge Bjørnebye om David Nielsen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF’s sæson er mildest til ikke gået som forventet.

Først fik man en horribel start på sæsonen, dernæst glippede målsætningen om at ende i top seks og efter ni kampe uden sejre befinder man sig nu på tiendepladsen i Superligaen, hvor Vejle Boldklub så småt begynder at være en trussel i kampen om at undgå nedrykning.

Det har selvsagt givet anledning til debat om, hvorvidt David Nielsen er den rette mand til at stå i spidsen for AGF fremover.

Artiklen fortsætter under reklamen.

I et interview med B.T., bliver AGF’s sportschef, Stig Inge Bjørnebye, spurgt ind til, om han har afsøgt markedet for andre trænere, nu hvor situationen er som den er. Her lyder svaret:

– Jeg tror, alle sportschefer i hele Fodboldeuropa må have en tanke om, hvem der skal træne holdet, eller hvem der kan overtage, for alt kan jo ske. Hvis ikke man gør det, så har man ikke gjort sit job.

Lokalmedie bekræfter nyt standpunkt: AGF indlemmer islandsk ekvilibrist i truppen

AGF brugte 42 millioner kroner på nye spillere i sommerens transfervindue, og sportschefen erkender da også, at AGF har en trup med større potentiale, end hvad man har vist i denne sæson.

AGF’s næste mulighed for at få brudt den sejrsløse stime er ude mod OB den 1. maj.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P