Premier League

Trent Alexander-Arnold hylder holdkammerat: En af de bedste i historien

Trent Alexander-Arnold er imponeret over særligt én ting hos sin holdkammerat.

Liverpool Trent Alexander-Arnold roser Andy Robertson.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Det må siges at køre på skinner i Liverpool for tiden, hvor man kigger ind i en Champions League-semifinale og en finale i FA Cup, og samtidig i dén grad er i spil til at vinde Premier league.

Søndag var endnu en god dag på kontoret i Liverpool, der trak sig sejrrigt ud af Merseyside derbyet mod Everton med 2-0.

Efter kampen var Liverpools højreback, Trent Alexander-Arnold, da heller ikke bleg for at rose sin holdkammeret på den modsatte back, Andrew Robertson.

– Jeg synes, at noget af det mest imponerende ved ‘Robbo’ er hans evne til at levere varen hver gang. Det er det sværeste at gøre i fodbold. Du kan have en god kamp, mange fodboldspillere har en kamp, ti gode kampe eller en god sæson, men det er virkelig svært at fortsætte over flere sæsoner, og hver gang kunne garantere, at man præsterer godt i hver eneste kamp, siger den offensive venstreback til Liverpools hjemmeside inden han fortsætter:

Artiklen fortsætter under reklamen.

– Når jeg lige står og tænker tilbage, kan jeg ikke huske én eneste gang, hvor jeg er gået fra banen og har tænkt “Robbo havde en dårlig kamp”.

– Han giver os så meget. Han leverer varen hver gang, og så er han næsten aldrig skadet og misser næsten ingen kampe, hvilket er en kvalitet i sig selv – altid at være skadesfri og klar til kamp.

– I de seneste år har han været utrolig. For mig at se, kommer han til at gå over i historien som en af de bedste venstrebacks i Premier Leagues historie, lyder de rosende ord fra Trent Alexander-Arnold om Andrew Robertson.

Highlights: Liverpool holder liv i mesterskabsdrømmen – Everton under stregen

I denne sæson er det blevet til 41 kampe for Andrew Robertson i Liverpool på kryds og tværs af alle turneringer. Her kan han notere sig for 15 assists og to mål.

Robertson skiftede i 2017 fra Hull til Liverpool. Hans nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P