3F Superligaen

Niels Frederiksen: Det har jeg aldrig prøvet før

Denne sæson har budt på lidt af hvert for Brøndby, og cheftræner Niels Frederiksen indrømmer da også, at han som træner har fået tilegnet sig nye erfaringer.

Niels Frederik Brøndby stime.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Forud for mandagens kamp mod FC Midtjylland, kommer Brøndby med en stime på fem nederlag i streg – alle uden at have scoret så meget som ét eneste mål.

Det står i stor kontrast til den stime på ni sejre, som Brøndby havde tidligere på sæsonen, indtil sejrsstimen blev brudt med en uafgjort hjemme mod AGF den 13. marts.

Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, erkender da også, at denne sæson har budt på nye oplevelser.

– Ja, vi har jo haft lidt stimer i denne sæson af både positiv og negativ karakter. Jeg tror aldrig, jeg har oplevet noget lignende som Superliga-træner. Jeg har med sikkerhed ikke vundet ni kampe i streg før, og jeg tror heller ikke, at jeg har prøvet at tabe fem kampe i streg. Samtidig har jeg heller aldrig før prøvet at spille fem kampe i streg uden at score, lyder det fra cheftræneren til Brøndbys hjemmeside.

Med fem nederlag i streg og nul mål, er det ikke overraskende, at det er det kritiske blik, folk lige nu har rettet mod Brøndby. Det er dog ikke nødvendigvis sådan man skal se på, mener Niels Frederiksen.

– Hvis vi nu siden efteråret havde skiftevis vundet to-tre kampe og tabt en, og så igen vundet to-tre stykker og så videre, så var der nok ikke mange, som havde tænkt videre over det. Så havde man måske mere sagt, at vi lige havde tre-fire point for lidt, og dén kamp burde vi have vundet, og så videre – men at det ellers så nogenlunde ud.

Medie: OB jagter tidligere Brøndby-spiller

Brøndby har muligheden for at få brudt stimen på fem kampe uden sejr og mål, når de mandag aften tager imod FC Midtjylland. Kampen bliver spillet på Brøndby Stadion klokken 19.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P