Dansk Fodbold

Dansker hædret med plads på årets hold

Philip Billing er blevet udtaget til årets hold i Championship.

Philip Billing er på årets hold i Championship, England.
Foto: Kirsty Wigglesworth/Reuters/Ritzau Scanpix

Philip Billing har gjort det mere end almindeligt godt i denne sæson.

Det er dog ikke kun folk med danske briller på, der er erklærer sig enige i den påstand, og derfor har den danske midtbanespiller nu fået en plads på årets hold i den næstbedste engelske række, Championship. Det oplyser EFL.

Den 25-årige dansker har spillet i 36 ud af 42 kampe for Bournemouth i denne sæson, der lige nu har gode kort på hånden i forhold til en oprykning til Premier League. Philip Billing står noteret for otte mål og syv assists.

Bournemouth indtager således andenpladsen i Championship, der giver direkte oprykning til Premier League, med fire kampe tilbage. Her har man to point ned til Huddersfield som nærmeste forfølger – Huddersfield har dog spillet to kampe mere, og kan dermed maksimalt hente seks point resten af sæsonen.

Billing fortryder kommentar: Har snakket med Hjulmand

Philip Billing skiftede fra Huddersfield til Bournemouth tilbage i sommeren 2019, og efter tre år i klubben kan han nu med stor sandsynlighed se frem til endelig at tage skridtet op i Premier League.

Også i landsholdsregi er Philip Billing blevet en af de spillere, der så småt kæmper med om pladserne på den centrale midtbane. Her er det blevet til to landskampe i alt, hvoraf den seneste var i testkampen mod Serbien tilbage i marts.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P