Kæmpe snitter: Wind blev dobbelt målscorer i dansker-brag – se hans mål

Jonas Wind kunne notere sig for to mål for Wolfsburg, da han sammen med holdkammeraterne fredag aften sendte Mainz hjem med en røvfuld i bagagen.

Jonas Wind scorede to gange for Wolfsburg mod Mainz i Bundesligaen.

Jonas Wind har nydt masser af succes siden sit skifte fra F.C. København til Wolfsburg i vinterens transfervindue, og fredag aften var han endnu en gang med fra start hjemme mod Mainz.

Allerede efter otte minutter takkede han for tilliden ved at gøre det til 1-0 for Wolfsburg, da han viste sit angriberinstinkt og stod klar til at sparke riposten ind i kassen.

Efter 23 minutter blev situationen forværret yderligere for Mainz, da Niklas Tauer modtog et direkte rødt kort.

På det efterfølgende straffespark gjorde Wolfsburgs Max Kruse ondt værre for Mainz, da han sparkede den i mål til 2-0.

Med en mand i undertal og nede med 2-0 på udebane efter 24 minutter, har der næppe været den helt store tro på tingene i Mainz med danske Bo Svensson som cheftræner.

Fra sidelinjen kunne han da også blot stå og se til, mens hans spillere blev udraderet på banen.

Efter 35 minutter gjorde Max Kruse det således til 3-0, og syv minutter senere scorede Jonas Wind sit andet mål i kampen.

I dommerens tillægstid til første halvleg bragte Max Kruse hjemmeholdet i front med 5-0, og den tyske angriber kunne dermed notere sig for et hattrick.

Det er næppe utænkeligt, at Bo Svensson havde de helt store gloser fremme overfor Mainz-spillerne i pausen, for i anden halvleg lykkedes det at få sat en prop i Wolfsburgs målfest.

Derudover foretog den danske cheftræner hele fire udskiftninger i begyndelsen af anden halvleg, hvor blandt andre danske Marcus Ingvartsen blev taget ud.

Selvsikker Jonas Wind: Altid været en af de bedste

Dermed endte kampen med en 5-0-sejr til Jonas Wind og Wolfsburg, og danskeren fortsætter altså med at gøre sig positivt bemærket i Bundesligaen.

Med fredagens kamp kravler Wolfsburg op på 11. pladsen i Bundesligaen, mens Mainz fortsat indtager en niendeplads.

Du kan se Jonas Winds to mål i videoerne nedenfor.