3F Superligaen

Sportschef om varmt salgsemne: Potentiale til mere end FC Midtjylland

FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, mener, at Evander har potentiale til mere end FC Midtjylland - og at han skal skydes afsted snart.

Svend Graversen om Evander i FC Midtjylland.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Evander viste sig endnu en gang frem på den danske fodboldscene, da FC Midtjylland mandag aften vandt med 2-0 hjemme over AaB.

Her kunne den brasilianske kreatør blandt andet notere sig for et mål, da han bragte FC Midtjylland i front med en såkaldt Panenka.

Efter næsten fire år i FC Midtjylland, kan klubbens fans dog godt begynde at vænne sig til tanken om, at Evander ikke vil være der for altid.

Det er således snart fire år siden, at den dengang ukendte og unge offensivspiller blev hentet til FC Midtjylland, og nu er tiden i stedet inde til at få penge på kontoen for ulvene. Det fortæller FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, i et interview med B.T., hvor han samtidig understreger, at det i høj grad afhænger af Evanders præstationer.

– Det er hundrede procent op til Evanders præstationer. Han har brug for at levere, som han gør i dag, gentagende gange. Så har han et potentiale, der er større end til Midtjylland – til en top 5-liga i Europa, lyder det fra Svend Graversen.

Bo Henriksen giver status på FCM-kaptajn: Situationen er forværret

Siden Evander kom til FC Midtjylland i 2018, er han blevet noteret for 41 mål og 30 assists i 142 kampe.

Den i dag 23-årige midtbanespiller har en værdi på 52 millioner kroner ifølge transfermarkt.com – med FC Midtjyllands salgsevner og en kontrakt med mere end tre år tilbage, er det dog langt fra utænkeligt, at man får solgt Evander for et endnu større beløb.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P