3F Superligaen

Niels Frederiksen efter derby-nederlag: De bruger fire gange så meget som os

Niels Frederiksen forklarer niveauforskellen på F.C. København og Brøndby IF med blandt andet mængden af penge, der bliver brugt i klubberne.

Niels Frederiksen Brøndby IF efter derby mod FCK.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Niels Frederiksen og resten af Brøndby IF blev sendt hjem fra Parken med et 2-0-nederlag i bagagen efter slutspillets første københavnerderby.

Med nederlaget er der nu 17 point fra Brøndby IF op til F.C. København i tabellen, hvor der resterer seks kampe af sæsonen. Her indtager Brøndby IF fjerdepladsen, mens FC. København topper Superligaen.

Brøndby IF’s cheftræner, Niels Frederiksen, er da heller ikke bleg for at indrømme, at der er forskel på niveauet mellem de to klubber. Her peger han blandt andet på spillerbudgetterne som en af forklaringerne.

– De bruger jo fire gange så mange penge på deres hold i forhold til os, og deres spillere har meget mere erfaring, end vores spillere har.

– Så det kommer ikke på den måde bag på mig, men derfor håber man jo altid, at man kan levere overraskelsen, lød det fra Niels Frederiksen efter kampen.

Niels Frederiksen fremhæver desuden, at man i Brøndby har et godt kollektiv både offensivt og defensivt – men at der er forskel på de individuelle kompetencer.

Kontroversielle Grabara sender sviner til Brøndby på Twitter

Med mandagens udfald af københavnerderbyet, har Brøndby IF nu tabt fem kampe i streg.

Næste weekend har Brøndby dog atter muligheden for at få brudt den kedelige stime. Her gæster FC Midtjylland Brøndby Stadion mandag den 25. april klokken 19.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P