3F Superligaen

Bo Henriksen giver status på FCM-kaptajn: Situationen er forværret

Erik Sviatchenko kom ikke på banen for FC Midtjylland mandag aften mod AaB, til trods for at han blev skiftet ind i forrige kamp mod Randers FC.

Bo Henriksen om Erik Sviatchenkos skade.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Midtjyllands anfører, Erik Sviatchenko, kom ikke på banen mod AaB mandag aften.

Her var der ellers rig mulighed for at give FCM-kaptajnen lidt tiltrængt spilletid, efter han har døjet med en skade siden hjemmekampen mod F.C. København den 13. marts.

At en skadet spiller ikke kommer på banen er nu ganske almindeligt, men det bemærkelsesværdige er, at Erik Sviatchenko kom på banen i FC Midtjyllands forrige kamp mod Randers FC. Her blev han skiftet ind i det 84. minut.

I og med at FC Midtjylland var komfortabelt foran med 2-0 og en mand i overtal mod AaB, skulle man derfor tro, at det ville være forholdsvist risikofrit at sætte Erik Sviatchenko på banen mod kampens slutning.

Han kom dog aldrig på banen, og FC Midtjyllands cheftræner, Bo Henriksen, indrømmer efter kampen, at der har været et tilbagefald i skadessituationen for FCM-anføreren.

– Ja, det siger sig selv jo. Men altså, det er ikke noget kæmpe stort, hvor han er ude i flere måneder – det er hvert fald hverken vores plan eller håb.

– Vi har scannet ham og gjort alt, hvad vi kunne, så nu må vi se, hvornår han er klar igen. Det tager den tid, det tager.

– Han kæmper hver dag for at blive klar, og så må vi se, hvor lang tid det tager. Vi ved intet med sikkerhed, så vi tager en dag ad gangen, og håber på, at han er klar så hurtigt som muligt, lyder det fra Bo Henriksen til campo.dk.

Bo Henriksen om FCK: Lur mig, om ikke de får gummiben

Med FC Midtjyllands sejr over AaB mandag aften, er man nu atter seks point efter F.C. København i kampen om at vinde det danske mesterskab.

FC Midtjylland spiller næste gang hjemme mod Brøndby den 25. april.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P