Europæisk Fodbold

Scorede han lige årets mål ved en fejl? – Han er selv i chok

Jack Colback leverede mandag aften et alvorligt bud på årets mål, da han med et drømmehug af dimensioner bragte Nottingham Forest i front med 3-0.

Årets mål 2022 Jack Colback
Foto: John Sibley/Action Images/Ritzau Scanpix

Det hænder af og til, at virkeligheden overgår fantasien.

Det var sandsynligvis også tilfældet mandag aften for Nottingham Forest-spilleren Jack Colback, da han i dommerens tillægstid i første halvleg scorede et fuldstændig vanvittigt mål.

Målet opstod efter et indkast, og en aflevering senere kom bolden – i luften – mod Jack Colback. Her valgte han at first-time læderkuglen, og han kunne derefter se bolden stryge mod det lange hjørne for derefter at ramme netmaskerne. Og når ja, så var det i øvrigt fra en særdeles spids vinkel tæt på sidelinjen.

Målet udløste vilde reaktionener på stadion, men tilskuerne var ikke helt enige om, hvorvidt man skulle være begejstret eller i chok. Målscoreren selv var også i tvivl.

I hvert fald tyder Jack Colbacks egen reaktion på, at intentionen nok nærmere var et knaldhårdt et indlæg.

Om det var et mislykket indlæg eller en genistreg, tilføjet skudfærdigheder fra en anden verden, må indtil videre stå hen i det uvisse. Uanset hvad, så var det et imponerende mål, der med al sandsynlighed bliver en kandidat til årets mål.

Tragedie: Ronaldo har mistet nyfødt søn

Nottingham Forest endte med at vinde kampen med 4-0 hjemme over West Bromwich.

Du kan se klippet af det spektakulære mål i afspilleren i toppen af artiklen, og selv bedømme om det var bevidst eller ej.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P