Premier League

Ronaldos hattrick udløser pengeregn over superstjernen

Cristiano Ronaldo nettede tre gange for Manchester United, og det har udløst en større økonomisk gevinst for den portugisiske stjerne.

Cristiano Ronaldo får mange penge for at score mål i Manchester United-trøjen.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der skulle et Ronaldo-hattrick til, for at sikre Manchester United en 3-2-sejr mod Norwich lørdag.

Med lørdagens hattrick er Cristiano Ronaldo nu oppe på hele 60 af slagsen i løbet af sin imponerende karriere.

Det er dog ikke kun i statistikkerne og Premier League-tabellen, at hattricket kommer Ronaldo til gode. Således skulle det også have udløst en større bonus i hans kontrakt med Manchester United. Det skriver flere engelske medier, heriblandt The Sun.

Ifølge mediet, blev Ronaldo 850.000 pund rigere med sit hattrick mod Norwich. Det svarer til lidt mere end 7,5 millioner kroner.

De 7,5 millioner kroner ned i portugiserens lomme skyldes angiveligt, at Ronaldo har en række præstationsbaserede bonusser indskrevet i sin kontrakt med Manchester United.

De første 750.000 pund (6,7 millioner kroner), blev udløst, da Ronaldo scorede sit andet mål i kampen mod Norwich. Det var således hans mål nummer 20 i denne sæson, hvilket altså var en af de præstationsbonusser, han har indskrevet i sin kontrakt.

Derudover får Ronaldo 100.000 pund, svarende til lige knap 900.000 kroner, for hvert mål han scorer efter sit 20. mål i sæsonen. I og med Ronaldos tredje mål var hans nummer 21 i denne sæson, fik han altså en lille million oven i hatten.

Ronaldo fremhæver holdet i hattrick-jubilæum

Pengeregnen over Cristiano Ronaldo er dog langt fra slut endnu. Med seks kampe resterende i denne sæson, kan han nå at udløse bonussen på 100.000 pund for hvert mål han scorer fra nu af adskillige gange.

Derudover har han også udsigt til en bonus på en million pund, svarende til 8,9 millioner kroner, hvis han slutter som holdets topscorer. Med sine 21 scoringer er afstanden ned til holdets næstmest scorende spiller, Bruno Fernandes, til at tage og føle på, da landsmanden blot har nettet ni gange indtil videre.

Rangnick har ingen indflydelse på Ronaldos fremtid: Ligger i den nye managers hænder

Fortsætter Ronaldo med at lave hattricks resten af sæsonen, kan han indløse endnu en bonus på 2,75 millioner pund – hvilket svarer til 24,5 millioner kroner. Det kræver dog, at han får netmaskerne til at blafre ni gange i løbet af de sidste seks kampe, således at han kan notere sig for 30 mål og dermed udløse bonussen.

Du kan se Ronaldos hattrick i klippet øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P