Premier League

Ronaldo fremhæver holdet i hattrick-jubilæum

Cristiano Ronaldo scorede lørdag hattrick i 3-2 sejren over Norwich. Trods sit personlige jubilæum fremhævede portugiseren vigtigheden af hele holdet.

Cristiano Ronaldo fejrer sit hattrick sammen med holdkammeraterne i Manchester United
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldos hattrick i lørdagens 3-2 sejr over Norwich var portugiserens 60. hattrick i karrieren. Men den 37-årige verdensstjerne fremhæver vigtigheden af hele holdets indsats på sin instagram-profil.

– Som jeg har sagt før, så er personlige præstationer kun det værd, hvis de hjælper os med at når vores mål som et hold, skriver Cristiano Ronaldo og fortsætter:

– Det 60. hattrick i min karriere er så meget mere vigtigt, fordi det bragte os de tre point.

Manchester United havde store problemer med at hive de tre point i land på Old Trafford mod Premier Leagues absolutte bundhold, Norwich City. Efter at have været foran 2-0, fik ‘kanariefuglene’ bragt sig tilbage på 2-2, før Ronaldo kunne sende den afgørende scoring ind på direkte frispark.

Om sejren og de vigtige tre point i jagten på at nå top fire i Premier League, afslutter Cristiano Ronaldo:

– Godt gået, drenge. Enorm indsats fra alle. Vi giver ikke op, vi kæmper til det sidste!

Du kan se Cristiano Ronaldos opslag på instagram herunder.

Næste kamp for Cristiano Ronaldo og Manchester United er på lørdag, hvor ‘De Røde Djævle’ skal et smut til London og møde Arsenal i en yderst vigtig kamp i jagten på at nå top fire.

De to hold ligger side om side i Premier League med Manchester United på femtepladsen og Arsenal på sjettepladsen á point. United har spillet en enkelt kamp mere end Arsenal, og begge hold har tre point op til Tottenham på den vigtige fjerdeplads.

Hattrick-Ronaldo genoplivede Uniteds top-4 drømme

Kampen mellem Arsenal og Manchester United spilles som nævnt lørdag, og kampen går i gang klokken 13.30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P