Premier League

West Ham-manager: Eriksen er en spiller, som man holder øje med

David Moyes bekræfter nu, at West Ham var blandt de klubber, der var interesserede i Christian Eriksen, inden han skrev under med Brentford.

David Moyes
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Søndag eftermiddag tørner Brentford og West Ham sammen i et interessant London-derby i Premier League.

Her kæmper Brentford for at blive endegyldigt fri for nedrykningskampen, mens West Ham jagter en top seks-placering og adgang til de europæiske pladser.

Forud for kampen afslører West Ham-manager, David Moyes, nu, at man var blandt klubberne, der var interesserede i Christian Eriksen, da han skulle på jagt efter en ny klub efter bruddet med Inter. Dog havde man nogle forbehold.

– Han var kædet sammen med os og et par andre klubber. Eriksen er en spiller, som man holder øje med og bare tænker “wow”. Men alle var meget mere usikre dengang. Derudover er der en stor dansk forbindelse i Brentford med træneren og deres spillere, siger David Moyes ifølge Daily Star og fortsætter:

– De havde måske lidt mere indsigt omkring hans helbred, og hvornår han kunne gøre comeback, end resten af os havde. Jeg mener ikke, at han spillede de første par måneder efter han skrev under med Brentford. En masse mennesker spekulerede på, hvordan det ville gå.

Siden skiftet til Brentford er det dog gået rigtig godt for Christian Eriksen, hvor han i skrivende stund står noteret fire kampe, et mål og et enkelt oplæg.

Den danske landsholdsstjerne er desuden startet i tre ud af de fire kampe, hvor det er blevet til maksimumpoint siden comebacket mod Newcastle i slutningen af februar.

Frank om Eriksens fremtid i Brentford: Mange aspekter i spil

Kampen mellem Brentford og West Ham fløjtes i gang på Brentford Community Stadium søndag klokken 15:00 og kan følges direkte på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P