3F Superligaen

Thorup inden topbrag: Fed kamp

FCK-cheftræner Jess Thorup ser frem til opgøret mod FC Midtjylland, som han mener bliver en fed kamp.

Jess Thorup glæder sig til kampen mellem FCK og FCM.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

– Det er jo en fed kamp for alle, der følger F.C. København, uanset om det er fans, spillere, stab eller teamet i Parken.

Ovenstående er ordene fra FCK’s cheftræner Jess Thorup forud for kampen mellem F.C. København og FC Midtjylland.

Jess Thorup fortæller videre, at der er stor interesse for kampen, og at han forventer sig en “international” stemning i Parken.

– Vi glæder os alle sammen meget, ikke mindst fordi vi kan se frem til igen at opleve et fyldt Parken med en stemning på internationalt niveau, lyder det fra FCK-træneren til klubbens hjemmeside.

FCK-træneren afslører også, at han har haft en god uge på træningsbanen forud for topbraget. Her har især konkurrencesituationen om startpladserne været med til at sørge for høj intensitet.

– Jeg har virkelig nydt vores træninger denne uge. Der har været masser af intensitet, og vi har virkelig oplevet en trup, hvor alle vil byde sig til, og hvor der er stor kamp om pladserne.

– Det er sådan, det skal være i FCK, og så er det vores opgave som trænere at finde den rigtige konstellation fra start. Men også at vælge de alternativer, vi skal have i løbet af kampen.

FCK-darling husker en svær tid: I starten slog fansene mig næsten ihjel!

F.C. København får besøg af FC Midtjylland i Parken søndag klokken 18.00.

Forud for kampen har FCK et forspring på seks point ned til FC Midtjylland, og en sejr vil derfor bringe hovedstadsklubben i en særdeles gunstig position i kampen om det danske mesterskab. Omvendt kan FC Midtjylland med en sejr melde sig ind i mesterskabskampen på ny.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P