3F Superligaen

FCK-darling husker en svær tid: I starten slog fansene mig næsten ihjel!

Der er ikke lang vej fra kærlighed til had, men for F.C. Københavns forsvarsdarling gik det den anden vej.

Vavro, Boile og Bengtsson fejrer mesterskab i 2019
Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2019

Denis Vavro skiftede i vinter tilbage til F.C. København på en lejeaftale, og siden comebacket har Superligaens førerhold ikke lukket et eneste mål ind i Superligaen.

Derfor skal man heller ikke lede langt efter kærlighedserklæringerne mellem slovakken og F.C. København.

Hvis man spørger den nu 25-årige forsvarsspiller, så var situationen en anden tilbage i 2017, hvor Vavro fik debut for løverne.

– I min første sæson slog nogle fans mig nærmest ihjel. ”Du er elendig”, ”hvorfor skal du være her?” og sådan nogle ting, sagde de til mig.

– Det gjorde mig sulten efter at modbevise dem, og i min anden sæson viste jeg dem, hvem Denis Vavro er. Nu kan jeg godt mærke, at de er glade for mig, siger Vavro til Tipsbladet.

Vavro har også selv udviklet et godt forhold til den danske hovedstad, og han har tidligere meddelt, at han agter at blive i Danmark, da han nyder returen til Østerbro og F.C. København.

– Det er fedt at være tilbage efter to og et halvt år væk. Vi har vundet seks kampe og ikke lukket et eneste mål ind i Superligaen, siden jeg kom, og det gør mig selvfølgelig glad og stolt, slutter Vavro.

Vavro: Mit hjerte banker kun for F.C. København

F.C. København spiller søndag aften topbrag, når FC Midtjylland kommer på besøg i Parken på Vavros 26-årige fødselsdag. Kampen spilles klokken 18.00 og kan ses på TV3+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P