Real Madrid pligtsejrede i lokalderby og nærmer sig LaLiga-titel

Real Madrid cruisede sejren i land i lokalderbyet mod Getafe, og gjorde sig klar til Champions League-kvartfinalen tirsdag aften.

Real Madrid's players celebrate after scoring a goal during the Spanish league football match between real Real Madrid CF and Getafe CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madridon April 9, 2022. (Photo by Pierre-Philippe MARCOU / AFP)

Real Madrid har ikke tabt på hjemmebane til lokalrivalerne fra Getafe siden 2015. Lørdag aften blev ikke kampen, hvor Getafe kunne bryde den onde stime.

I en kontrolleret og afslappet præstation sejrede storebror fra Real Madrid med 2-0 med ét mål i hver halvleg.

Real Madrid startede kampen med et stort overtag, men hjemmeholdet skulle helt frem til minut 38, før Casemiro med et halvt liggende hovedstød sendte kongeklubben på sejrskurs.

Kort efter pådrog brasilianeren sig et gult kort, der betyder, at han har karantæne i næste kamp mod ligaens nummer to Sevilla.

Efter pausen fortsatte Real Madrid i sikker stil, og Getafe formåede aldrig at blive farlige.

Halvvejs igennem anden halvleg lykkedes det topholdet at udbygge til 2-0, da Rodrygo sendte Lucas Vazquez i dybden. Han afsluttede knastørt, og lukkede for alle tanker om et mirakel i Getafe-lejren.

Ligesom i den forgangne del af kampen lykkedes det Real Madrid at trække tempoet ud af kampen.

Hattrick-Benzema bankede Chelsea i første CL-opgør

Langsomt og kontrolleret kørte topholdet en 2-0 sejr i land, og Carlo Ancelotti er nok meget tilfreds med en rolig kamp forud for næste uges Champions League-returkamp mod Chelsea.

Madrilenerne vandt første opgør i London med 3-1, og returopgøret afvikles tirsdag aften klokken 21.00.