Premier League

Rangnick efter nederlag: Vi skal være skuffede

Manchester United-manager Ralf Rangnick mener, at man bør være skuffede i Manchester United efter nederlaget mod Everton.

Ralf Rangnick er skuffet efter Manchester Uniteds nederlag ude mod Everton og Frank Lampard i Premier League.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United tabte lørdag med 1-0 ude mod Everton, og drømmen om en top fire-placering i Premier League er nu under alvorligt pres.

Manchester United-manager Ralf Rangnick satte kort efter slutfløjt ord på det skuffende resultat i et interview med BT Sport.

– Hvis man ikke scorer et eneste mål i løbet af 95 minutter, så bliver vi nødt til at være skuffede.

– Jeg synes, at vi havde en god start på kampen, hvor vi var meget i kontrol. Vi skulle have skabt flere muligheder og chancer i løbet af de første 25 minutter, hvor vi dominerede kampen.

Den tyske United-manager giver også udtryk for, at Evertons mål efter 27 minutter ændrede den måde, som Manchester United spillede på.

– Vi indkasserede et mål på en afslutning, der blev rettet af. Derefter mistede vi noget af vores ro.

– I anden halvleg prøvede vi at tilføje noget mere kreativitet og noget teknik med vores udskiftninger, men det var ikke altid, at vi fik truffet de rette beslutninger på det rette tidspunkt. I sidste ende formåede vi ikke at score et eneste mål på 95 minutter, lød det fra en tydelig skuffet United-manager.

Manchester United flopper fælt: Top fire nærmer sig det umulige

Med 1-0-nederlaget indtager Manchester United fortsat syvendepladsen i Premier League, hvor den engelske storklub blot har syv kampe tilbage. Her skal man forsøge at overhale både West Ham, Tottenham og Arsenal, hvis man vil sikre sin en plads i top fire.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P