Premier League

Alt på spil: Lampard står til fyring ved United-nederlag

Frank Lampards managerkarriere i Everton kan blive en kort en af slagsen. Taber holdet lørdag til Manchester United, kan det nemlig være slut.

Frank Lampard
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Det kan blive en skæbnesvanger lørdag for Frank Lampard i Everton, når holdet lørdag tager imod Manchester United i Premier League.

Forud for dette opgør ligger The Toffees nemlig blot et enkelt point fra den fatale side af nedrykningsstregen, og det kan i sandhedens ord blive fatalt for Frank Lampard, hvis det ender med et nederlag.

Her melder Football Insider nemlig, at den engelske manager står til en fyreseddel, hvis Manchester United besejrer Frank Lampards tropper.

Dermed kan det blive til en meget kort fornøjelse for den tidligere Derby- og Chelsea-manager i Everton, hvor han tiltrådte den 31. januar 2022 efter at have afløst en anden tidligere Chelsea-manager, Rafael Benítez.

Der har angiveligt allerede været samtaler i Everton-ledelsen omkring situationen. Her er der enighed om, at hvis de mener, at de største chancer for overlevelse er en fyring af Frank Lampard, så vil de gøre det.

Klubben skulle desuden også have været i dialog med en midlertidig manager, der kan tage over ved en fyring.

Skulle det ende med en nedrykning for Everton, vil det være første gang i 68 år, at man skal en tur ned i den næstbedste række i England.

Ralf Rangnick: Disse fire spillere er ude mod Everton

Kampen mellem Everton og Manchester United starter lørdag klokken 13:30 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P