Dansk Fodbold

Yussuf Poulsen om manglende spilletid: Svært når holdet vinder

Yussuf Poulsen fortalte i pausen af opgøret mellem RB Leipzig og Atalanta, at det er svært at spille sig på holdet, når de klarer sig godt uden ham.

Yussuf Poulsen blev skadet på det danske landshold, men han er snart klar til at indtage bænken i RB Leipzig.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

RB Leipzig og Atalanta spillede torsdag aften 1-1 i den første Europa League-kvartfinale i år.

Leipzig fortsætter imponerende stime

RB Leipzig måtte til kampen se bort fra danske Yussuf Poulsen, der lige nu er på vej tilbage fra en skade. Derfor havde den hårdtarbejdende offensivspiller tid til at lade sig interviewe i pausen.

Her blev han blandt andet spurgt ind til sin rolle i klubben, hvor han inden sin skade har måttet kigge langt efter spilletid under den nye cheftræner, Domenico Tedesco.

– Det har taget lidt tid med den nye træner. Jeg kom også tilbage fra en skade, lige da han kom hertil, og var ikke med i de første kampe. Det tager tid, og det er klart, at når holdet vinder, så er det svært at skifte ud, lød det fra Yussuf Poulsen til TV 2 Sport X i pausen.

Yussuf Poulsen er således kun startet inde fire gange i 2022 for RB Leipzig i Bundesligaen, hvoraf han kun var på banen i hele kampen en enkelt gang – det er vel at mærke ud af ti kampe.

Yussuf Poulsens skade opstod i den seneste ladskampspause, hvor han i kampen mod Holland måtte udgå med en skade, for derefter at forlade landsholdslejren. Der er dog gode nyheder på den front, da Yussuf Poulsen blev spurgt ind til, hvordan det står til med skaden.

– Fint, bedre end jeg har regnet med og bedre end jeg først var diagnosticeret til. Jeg håber på at kunne være klar til bænken i weekenden, fortalte den danske landsholdsspiller.

De største danske talenter – Hvor er de i dag?

Med det uafgjorte resultat mod Atalanta torsdag aften, er RB Leipzig nu ubesejret i 11 kampe i streg.

RB Leipzig spiller næste gang søndag den 10. april hjemme mod Hoffenheim i Bundesligaen. Efter en skidt start, er RB Leipzig med sine flotte stime nu kravlet op på fjerdepladsen i den bedste tyske række.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P