Bølgende affære og sene mål i den første Conference League-kvartfinale

Kampen bølgede frem og tilbage mellem Slavia Prag og Feyenoord, da de to mandskaber tørnede sammen torsdag aften.

Feyenoord og Slavia Prag spillede uafgjort i Conference League.

Der blev taget hul på kvartfinalerne i Conference League torsdag aften, da Slavia Prag med danske Alexander Bah gæstede hollandske Feyenoord.

Begge hold oplevede at være foran i kampen, der endte med et remis.

Først var det Feyenoord, der efter at have domineret i kampens indledning kunne gøre det til 1-0. Målet kom på baggrund af en omstilling, inden Luis Sinisterra kom i en en-mod-en-situation på kanten af Slavia Prags felt. Her snød han både sin direkte modstander og Slavia Prag-keeperen, da han afsluttede fladt mod nærmeste stolpe.

Slavia Prag fik efterfølgende spillet sig bedre ind i kampen, og kort før pausen kunne de ånde lettet op, da Peter Olayinka gjorde det til 1-1.

Da Conference League-kampene bliver spillet uden videodommer, fik Feyenoord-spillerne ikke meget ud af deres prostester om offside ved målet.

Ved pausefløjtet fortsatte protesterne, og udviklede sig videre stridigheder mellem spillerne. Efter klammeri og ophedet stemning, kunne man se kampens dommer lange tre gule kort afsted. Dommeren fandt samtidig også tid til at vise Feyenoords assistentræner et rødt kort.

Slavia Prag gik på banen med fornyet energi efter pausen, hvilket til et mål efter 67 minutter. Her var danske Alexander Bah tæt på ad flere omgange, inden Yira Sor fik dirigeret bolden i mål med knæet. 1-2 til de tjekkiske gæster.

VM 2022 Qatar: Danmarks trup

Feyenoord fik dog hurtigt udlignet til 2-2, og endnu en gang kunne det have set anderledes ud med en videodommer. Alexander Bah blev således nedlagt i Feyenoords opspil, men frisparket blev ikke fløjtet, og Feyenoord kunne dermed udligne.

Den hollandske traditionsklub var dog ikke tilfredse med uafgjort, og ganske fortjent kunne Orkun Kokcu gøre det til 3-2 efter 86 minutters spil. Her kunne Feyenoord prise sig lykkelige over usvigeligt dårligt målmandsspil af Ondrej Kolar i Slavia Prag-målet, der så alt andet en skarp ud i situationen.

De største danske talenter – Hvor er de i dag?

Feyenoord var pressede på for at gøre det til 4-2, men stik mod spil og chancer var det Slavia Prag, der dybt inde i dommerens tillægstid fik udlignet til 3-3. Her var det ivorianske Ibrahim Traore, der efter klumpspil tæt under Feyenoord-målet kunne sende bolden ind over stregen med hælen.

Umiddelbart efter blev kampen fløjtet af, og det hollandske hjemmehold kan kun gå fra banen med skuffelse og ærgrelse i bagagen, mens Slavia Prag næppe er utilfredse med kampens resultat.

Returopgøret spilles i Prag torsdag den 14. april.