Dansk Fodbold

Hjulmand: Har været meget bekymret for Damsgaard

Mikkel Damsgaard er så småt på vej tilbage fra sin skade, og landstræner Kasper Hjulmand fortæller, at han har været meget bekymret for den danske kreatør.

Kasper Hjulmand har været bekymret for Mikkel Damsgaard.
Foto: Laurence Griffiths/Reuters/Ritzau Scanpix

Mikkel Damsgaards 2021 må siges at have været forrygende – hvert fald den første del af året.

Ved EM i sommer skød han sig ind i de danske fodboldhjerter, efter han sendte læderkuglen i mål med et langskud mod Rusland og senere et frisparksmål mod England. Han kunne senere lade sig hylde som årets mandlige fodboldtalent i Danmark.

De flotte præstationer til trods, har Mikkel Damsgaard ikke været i kamp for landsholdet siden den 12. oktober, da han i stedet har kæmpet med skader – noget, som har påvirket Mikkel Damsgaard i en sådan grad, at det har fået tankerne i gang hos Kasper Hjulmand.

– Jeg har været meget bekymret og tænkt meget over det. Jeg har også besøgt ham et par gange. Jeg synes, det har været svært at se på – og svært, at han havde det, som han havde det, siger Kasper Hjulmand til TV2 Sport.

Tilbage i begyndelsen af november blev Mikkel Damsgaard indlagt med sygdom. Sygdommen var forårsaget af en infektion i knæet, og kort tid efter blev han opereret i knæet.

Siden har tilværelsen budt på genoptræning for den 21-årige dansker, og Mikkel Damsgaard er nu tæt på at kunne gøre comeback.

Både Mikkel Damsgaards agent og Mikkel Damsgaard selv har udtalt, at han er tilbage i træning og på rette vej.

Så er klokkeslæt og lokation klar: Få overblikket over Danmarks kampe ved VM

Mikkel Damsgaard kan nu glæde sig over, at VM denne gang ikke bliver afviklet til sommer, og at han derfor har mere end et halvt år at genfinde niveauet fra EM.

I interviewet med TV2 Sport giver Kasper Hjulmand da også udtryk for, at hvis Mikkel Damsgaard kommer i omdrejninger, så er der en plads til ham på det danske landshold ved VM 2022 i Qatar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P