International Fodbold

Mount erklærer sin støtte efter VM-kollaps: Hold hovedet højt!

Mason Mount har sendt en personlig besked til sin holdkammerat Jorginho, efter Italilen i midtugen glippede chancen for at komme til VM i Qatar.

Jorginho efter Italiens VM kollaps
Foto: Guglielmo Mangiapane/Reuters/Ritzau Scanpix

Italien røg på forunderlig vis ud af VM-kvalifikationen til miniputterne fra Nordmakedonien torsdag, efter et decimerende 0-1 nederlag.

Nu erklærer Mason Mount sin støtte til sin italienske holdkammerat i Chelsea F.C, nemlig midtbanetalismanen, Jorginho.

Hjulmand: Typisk Van Gaal – Det havde jeg ikke regnet med

Det skriver mediet The Mirror søndag.

– Alle vil gerne kæmpe og vinde store trofæer for deres land, så når det går galt (for Italien, red.), er det ikke noget, jeg vil joke med overfor ham. Det gør faktisk ondt at se ham (Jorginho, red.) gennemgå det, erkender Mason Mount, der ligeledes har sendt holdkammeraten en personlig besked:

– Det kræver hårdt arbejde, at komme i betragning til VM, så når det går galt på vej er det jo bare skuffende og ærgerligt. Så jeg sendte ham en besked, hvor jeg skrev: “Hold hovedet højt, du har haft en fantastisk sæson og forhåbentligt kommer vi til at vinde nogle titler sammen i indeværende sæson” (på klubplan, red.), slutter den altruistisk lydende Chelsea-profil.

Et levende eventyr: Fra flygtning til Serie A-debut på få uger

Mount og Jorginho spiller næste kamp sammen for klubholdet Chelsea, når Brentford og Christian Eriksen besøger Stamford Bridge d. 2/4 kl. 16:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P