International Fodbold

Van Gaal før Danmark: Der er opstået et nyt element at tage højde for

Venskabskampen mellem Danmark og Holland lørdag er med Italiens exit fra VM-kvalifikationen pludselig blevet vigtig i forhold til, hvilket hold der skal i øverste seedningslag til den kommende VM-slutrunde.

Louis van Gaal Danmark Holland VM Seedning
Foto: Maurice Van Steen/AFP/Ritzau Scanpix

Både Danmark og Holland har fotsat mulighed for at komme i det øverste seedningslag ved VM.

De to mandskaber mødes lørdag i en venskabskamp i Amsterdam, og den kamp er pludselig blevet ganske interessant. Den af de to hold, der går sejrrigt fra kampen, vil nemlig fortsat have mulighed for at ende i øverste seedningslag til VM i Qatar.

Den krølle på hallen har de også bemærket i Holland, hvor landstræner Louis van Gaal ikke helt ved, om han vil tage højde for situationen til kampen.

– Både ja og nej. Denne samling har handlet meget om at implementere en ny spillestil for vores hold. En mere offensiv 3-4-3. Det vil vi stadig øve mod Danmark, men jeg vil understrege over for spillerne, at der er opstået et nyt element at tage højde for, siger Louis van Gaal til Ekstra Bladet.

For at vinderen af kampen skal havne i det øverste seedningslag, skal Portugal samtidig tabe til Nordmakedonien i de to nationers direkte kamp om én VM-billet.

Danmark skal under alle omstændigheder vinder kampen mod Holland lørdag, ligesom næste uges venskabskamp mod Serbien også skal resultere i dansk sejr, for at drømme-seedningen kan blive en realitet.

Foruden værstnationen Qatar er Belgien, Frankrig, Brasilien, Argentina, England og Spanien allerede sikret en plads i bowlen med de bedst-seedede nationer, når der den 1. april skal trækkes lod om grupperne til VM.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P