International Fodbold

Italiensk landsholdskaptajn: Håber, at Mancini bliver

Den italienske landsholdskaptajn, Giorgio Chiellini, håber på, at Roberto Mancini får lov til at fortsætte i rollen som Italiens landstræner.

Chiellini håber, at Roberto Mancini fortsat skal være italiensk landstræner.
Foto: Guglielmo Mangiapane/Reuters/Ritzau Scanpix

Italien led torsdag aften et smertefuldt nederlag, da de i dommerens tillægstid indkasserede kampens eneste mål i 0-1 nederlaget mod Nordmakedonien.

Nederlaget betyder, at Italien ikke kommer med til VM, og det er selvsagt en stor skuffelse for ‘Azzurri’, der i sommer kunne lade sig krone som kongerne af europæisk landsholdsfodbold.

Verratti efter VM-fiasko: Et mareridt

At vinderne af det forgående EM ikke lykkedes med at kvalificere sig til det efterfølgende VM, er nærmest uhørt for en fodboldnation af Italiens kaliber – det er dog sket tidligere i historien, med de to seneste eksempler værende Danmark efter EM-triumfen i 1992 og den overraskende EM-vinder fra 2004, Grækenland.

Overraskelsen og skuffelsen til trods, håber anføreren på det italienske landshold, Giorgio Chiellini, at Roberto Mancini fortsat får lov til at stå i spidsen for ‘Azzurri’.

– Vi er vanvittigt skuffede. Vi spillede godt, men vi manglede et mål. Jeg er stolt af min holdkammerater, men vi er ødelagte. Jeg håber dog, at Mancini fortsat bliver, lød det fra Giorgio Chiellini efter kampen.

Den 37-årige midtstopper blev også spurgt ind til, om han nu havde spillet sin sidste kamp på det italienske landshold.

– Det her er ikke det rigtige tidspunkt til at tale om, hvorvidt jeg har spillet min sidste kamp for Italien, lød det lettere kryptiske svar fra Juve-stopperen.

Giorgio Chiellini har med torsdagens nederlag spillet 114 kampe på det italienske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P