International Fodbold

Verratti efter VM-fiasko: Et mareridt

En af de italienske profiler, Marco Verratti, beskriver Italiens nederlag til Nordmakedonien som et mareridt.

Marco Verratti kalder Italiens chokexit fra VM for et mareridt.
Foto: Alberto Pizzoli/AFP/Ritzau Scanpix

Torsdag aften blev fiaskoen total for de forsvarende europamestrer, da Italien snublede og tabte playoff-kampen mod Nordmakedonien.

CHOK! Europamestre elimineret fra VM-kvalifikation af miniputter

Dermed blev det officielt, at ‘Azzurri’ ikke bliver en del af VM 2022 i Qatar, og Italien har nu misset to VM-slutrunder i streg.

Skuffelsen var selvsagt enorm for de italienske stjerner, og Marco Verratti var væltet helt omkuld, da han efter kampen afgav interview til RAI Sport.

– Det er svært at forstå. Jeg synes, at vi dominerede kampen, og vi burde have vundet. Vi skulle vinde.

– Vi var nødt til at score tidligt og få lukket den, for vi var overlegne. Vi kunne have gjort det bedre. Det er fodbold, og det er fundamentalt at være klinisk og hensynsløs. Det er bare så svært at forklare. Det var et mareridt.

– Når man kigger rundt i omklædningsrummet, havde vi spillerne til at vinde selve turneringen, og alligevel står vi her og taler om en katastrofe. Det er så svært at gå fra at være en helt til at være et nul.

Den italienske landstræner, Roberto Mancini, blev forud for kampen mod Nordmakedonien citeret for at have sagt, at Italiens mål var at vinde VM til efteråret.

Det kommer dog ikke til at ske, da den tidligere AaB-spiller Aleksandar Trajkovski scorede kampens enlige mål to minutter inde i overtiden, og dermed slukkede de italienske VM-drømme.

Nordmakedonien kan nu se frem til en afgørende playoff-kamp mod Portugal den 29. marts, hvor vinderen sikrer sig en plads til VM.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P